HTML

Törpepártok

Már kívülről fújod a parlamenti közvetítéseket? Még az LMP szóvivőinek is tudod a nevét? Itt az ideje, hogy tágíts a horizonton: MDF, Zöld Baloldal, Centrum, Miép és a többiek

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Balzsam a balliberális tábor sebeire

2010.07.25. 15:21 :: buraij

JÓ hírrel szolgálhatok Magyarország ballibrálisai számára (hé, figyelem ti ott öten, nektek is mondom!) A SZEMA bejelentette, hogy lehetőségeihez mérten ő is indul az önkormányzati választáson, így feltehetőleg lehet rájuk szavazni három-négy kerületben pesten, és "néhány kistelepülésen". Ez utóbbiak gondolom azokat a falvakat jelentik, ahonnan a SZEMA vidéki tagjai származnak, vagy ahol amúgy is politizálnak (a párt egyik alapító vezére Sértő Radics István Uszka polgármestere - ez volt az utolsó település, ahol az SZDSZ még a 2009-es Európa parlamenti választásokon értékelhető eredményeket ért el).

Ez a hír egyébként felhívás is: akik úgy gondolják szívesen nekik adnák a kopogtatót, vagy szeretnénak támogatók lenni, azok jelentkezzenek a weboldalukon. Sőt feltehetőleg képviselőjelöltként is indulhatnak, amennyiben úgy gondolnak magukra, mint olyan liberálisokra, akik " a magántulajdon, a piac, a verseny, az emberi jogok védelme, és ezzel egyidejűleg a teljes körű jog- és esélyegyenlőség, a társadalmi szolidaritás, az egyéni szabadságot kiterjesztő, azt védő, szolgáltató állam mellett elkötelezettek. És olyan országot akarnak, amelyben – etnikai hovatartozásától, vallási meggyőződésétől, szexuális identitásától függetlenül − mindenki vállalhatja és otthon érezheti magát."

Nekem egy kicsit túlspecifizált a felsorolás, dehát ők tudják. Az eredeti közlemény egyébként itt olvasható:www.szema.hu/magunkrol/esemenyek/a-szema-osszefogas-2010-indul-az-onkormanyzati-valasztasokon/

Szólj hozzá!

Címkék: politika közélet liberális baloldal párt szema

A bejegyzés trackback címe:

https://torpepartok.blog.hu/api/trackback/id/tr722174770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása