HTML

Törpepártok

Már kívülről fújod a parlamenti közvetítéseket? Még az LMP szóvivőinek is tudod a nevét? Itt az ideje, hogy tágíts a horizonton: MDF, Zöld Baloldal, Centrum, Miép és a többiek

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Ki lesz a Zöld Baloldal főpolgármester-jelöltje?

2010.07.25. 14:45 :: buraij

A Zöld Baloldal nagyon talányos közleményt adott ki a minap: július 26.-án hétfőn bemutatja főpolgármester jelöltjét. A sajtó és a nagy (munkás)nyilvánosság számára nyílt rendezvényen jelen lesz a párt elnöke TGM is. Az, hogy ez az információ azt jelenti, hogy a nagy philosophter maga vállalja e a megmérettetést, vagy mást küldenek a baloldali barikádokra egyenlőre a hírből nem derül ki. Majd hétfőn okosabbak leszünk. Ha más nem azért, mert onnantól olvasható lesz választási programjuk is: Van más alternatíva Budapest (igen így vesszők nélkül - hiába Kassák Lajosnak sem volt sokáig jó a helyesírása).

 

Eredeti közlemény:www.zoldbaloldal.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: politika közélet zöld baloldal párt

A bejegyzés trackback címe:

https://torpepartok.blog.hu/api/trackback/id/tr972174723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása