HTML

Törpepártok

Már kívülről fújod a parlamenti közvetítéseket? Még az LMP szóvivőinek is tudod a nevét? Itt az ideje, hogy tágíts a horizonton: MDF, Zöld Baloldal, Centrum, Miép és a többiek

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A Zöld Baloldal nem szereti az IMF-et, és ehhez keres barátokat

2010.07.21. 19:16 :: buraij

Nem lehet könnyű a Zöld Baloldalnak mostanság, mert hát ugye a köztudatban zöld pártnak ott van az LMP, baloldalinak meg az mszp és a munkáspárt. Persze én tudom, hogy az igazi környezetvédőnek túl lájtos a Lehet más, a mérsékelten baloldalinak meg már liberális az a romhalmaz, ami Magyar Szocialista Párt néven fut. Mégis az effajta turpisságokra, meg nüanszokra csak párezer ember vehető, az meg ugye nem elég arra, hogy biztos szavazótábort jelentsen.

A ZB mégis próbálkozik, tegnapi közleményükben például, szemben a komolyan vehető pártok többségével, elítélte Orbán Viktor IMF-EU tárgyalásainak túlzott engedékenységét. És arra, az egyébként sokszor jobbikos álláspontra helyezkedett, hogy előbb-utóbb a Fidesz majdcsak lefekszik a nyugati hatalmaknak, aztán onnantól (balos retorikával) szárnyalhat a karvalytőke.

Ehhez kapcsolódóan rögtön felhívást is intézett mindazokhoz, akik gyűlölik a nemzetközi pénzpiacokat, a kvótaszegő nagyvállalatokat, és a demokráciát nyirbáló fideszcsikeket, hogy itt az idő, ne habozzanak, segítség akár jelöltséggel is a ZB önkormányzati szereplését. soraikat pedig az Lmp szimpatizáns Kaukázus soraival zárják: Van más alternatíva. Hát nemtom sok sikert hozzá. Azaz ahogy Gálvölgyi mondja a Csinibabában: Hajrá, fiatalok!

 

Eredeti felhívás:www.zoldbaloldal.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: politika közélet zöld baloldal párt

A bejegyzés trackback címe:

https://torpepartok.blog.hu/api/trackback/id/tr532166838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása