HTML

Törpepártok

Már kívülről fújod a parlamenti közvetítéseket? Még az LMP szóvivőinek is tudod a nevét? Itt az ideje, hogy tágíts a horizonton: MDF, Zöld Baloldal, Centrum, Miép és a többiek

Friss topikok

Linkblog

Archívum

mit kell tudni, és mit nem

2010.07.20. 15:13 :: buraij

Blogunk célja lehetőség szerint az összes parlamenten kívüli, valóban létező, vagy létezőnek látszó párt életéről tudósítani. Szívesen fogadunk tehát maguktól a pártoktól is anyagokat, de ez esetben fel kell hívnunk a figyelmüket, hogy ezeket a saját ízlésünk alapján közöljük.

Jelen állás szerint az alábbi pártokat figyeljük (széljobbról szélbal felé haladva):

Miép, Magyarok Egymásért Szövetsége, Összefogás Párt, Civil Mozgalom, MDF, Centrum, Tisztelet Társasága, Progresszív Demokraták, SZDSZ, MSZDP, Történelmi Szociáldemokrata Párt, Élőlánc, SZEMA, Humanista Párt, Munkáspárt, Zöld Baloldal

Ha közben alakul valami fontos csoport, akkor szívesen bevesszük ebbe az elitklubba őket is (Na Szili Kati, Na Gyurcsány Feri???).

2 komment

Címkék: politika közélet párt

A bejegyzés trackback címe:

https://torpepartok.blog.hu/api/trackback/id/tr542163846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása