HTML

Törpepártok

Már kívülről fújod a parlamenti közvetítéseket? Még az LMP szóvivőinek is tudod a nevét? Itt az ideje, hogy tágíts a horizonton: MDF, Zöld Baloldal, Centrum, Miép és a többiek

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Mire is lehet (még) használni egy pártot?

2010.07.27. 13:59 :: buraij

Persze én tudom, hogy működnek ezek a dolgok, néha azonban még én is meglepődök.

Történt ugyanis, hogy az Összefogás Párt elnöke, Szepessy Zsolt, Monok polgármestere, nem fizette tovább terepjárója lízingdíját. Erre a lízingcég feljelentést tett ellene, és köröztette az autóját, majd amikor elkapták a polgármestert, lefoglalták azt.

A történet hozzávetőlegesen ennyi. Azaz ennyi kéne, hogy legyen. Van egy ember, akinek eredetileg volt annyi pénze, hogy legyen terepjárója, most meg nincs, ugyhogy elveszik azt tőle. Most jegyzem meg, hogy a terepjáró-birtoklás nem a legszimpatikusabb dolog ebben az országban.

Azonban Szepessy nem állt meg itt: ő egy párt elnöke, sőt mellette polgármester is. Rögtönzött sajtótájékoztatót tartott, majd kijelentette, hogy:

"az Összefogás Párt elnökeként a jövőben azért fog küzdeni, hogy a pénzintézetek ne tudják kizsigerelni ügyfeleiket, az embereknek pedig legyen olyan jövedelmük, hogy törleszteni tudják hiteleiket."

Sőt azt is hozzátette - csak, hogy ne keltsen ellenérzést a dzsippjével a közüzemi tartozásokkal szenvedő választóiban -, hogy tudja milyen manapság egy adós sorsa, hisz: "Ma Magyarországon tartozni nem szégyen, hanem állapot. Jelentős azoknak az embereknek a száma, akik nem képesek időben törleszteni adósságukat".

Hiába mindig is szerettem az olyan politikusokat, akik bevallottan a saját érdekeikért küzdenek. Hisz azért lehet igazán elszántan harcolni. Előre egy szebb terepjárórért!

 

A felháborodott pártközleményt itt olvashatja:www.osszefogaspart.hu/index.php

Szólj hozzá!

Címkék: politika közélet párt összefogás

A bejegyzés trackback címe:

https://torpepartok.blog.hu/api/trackback/id/tr502179873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása