HTML

Törpepártok

Már kívülről fújod a parlamenti közvetítéseket? Még az LMP szóvivőinek is tudod a nevét? Itt az ideje, hogy tágíts a horizonton: MDF, Zöld Baloldal, Centrum, Miép és a többiek

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Nagy helyezkedések az MDF-ben

2010.07.25. 14:35 :: buraij

Készülnek már a pártok az őszi önkormányzati választásokra: de míg a parlamenten belüliek akár hegyeket is megmozgathatnak a nagy állami és magán támogatásaikból, addig a kicsik kénytelenek beérni a helyi szintű helycserékkel. Így van ezzel mostani posztunk szereplője is.

Az MDF a jobboldallal való nyitás jegyében befogadta tatabányai szervezetébe a jobbik korábbi elnökét, sőt ezt úgy próbálja tálalni, mint egy sikersztorit: "a derék jobb oldali gondolkodású emberek csak az MDF-ben láthatják a következetes és szakmai politizálás lehetőségét". Oh, hol van már a Dávid-Retkes féle demokratikus közép?

Máshol is izeg-mozog a megújúlásra mindig képes Új Magyar Konzervativizmus: a kiskunfélegyházi tagszervezetben 5-1 arányban új elnököt választottak. Ez utóbbi hír értéke a tényként felsorolt számadatokban rejlik: egy Félegyháza nagyságú városban mostanra már csak hat ember maradt, aki terjeszteni tudja Makay Zsolt pártelnök elképzelés nélküli elképzeléseit (és azok közül is kettő elnök akar lenni).

 

Az eredeti közlenények itt olvashatók:mdf.hu/aktualis/mind/1/az_mdf_be_igazolt_pachl_tamas__a_jobbik_tatabanyai_elnoke, mdf.hu/aktualis/mind/1/tisztujitas_a_felegyhazi_mdf_ben

 

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: politika közélet mdf dávid jobbik párt ibolya makay

A bejegyzés trackback címe:

https://torpepartok.blog.hu/api/trackback/id/tr802174713

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Feloszlatták a tatabányai Jobbikot 2010.08.16. 12:45:05

Néhány napja feloszlatta a Jobbik országos elnöksége a párt tatabányai szervezetét. A csoportot azonban vasárnap már újjá is szervezték.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása