HTML

Törpepártok

Már kívülről fújod a parlamenti közvetítéseket? Még az LMP szóvivőinek is tudod a nevét? Itt az ideje, hogy tágíts a horizonton: MDF, Zöld Baloldal, Centrum, Miép és a többiek

Friss topikok

Linkblog

Archívum

News: az szdsz-nek új elnöke van!!

2010.07.20. 17:55 :: buraij

Egy párt az előző felsorolásból kimaradt, mivel most választott ügyvezető elnököt. Fogadja harsonaszó az SZDSZ új (vagy izé legújabb új) vezetőjét, az Első Liberált!

Bizony rég volt már, amikor az index is teljes stábbal vonult ki, hogy tudósítson a Retkes Attilát megválasztó közgyűlésről: most már nem készítenek ilyen videókat, és most már nem röhög kárörvendőn a fél ország Kóka helikopáter János bosszús arcán:

index.hu/video/2009/07/12/koka_kopni_nyelni_sem_tudott/

Hej daliás szép idők! De azért még most is üzemel a hajdan európa legnagyobb liberális pártjának nevezett alakulat. Üzemel, csak hát alig több mint ötszáz taggal (csak viszonyításképpen: épp ennyi tagja volt a fidesz minap feloszlatott újbudai szervezetének is). Kis párthoz kis pénz, ahhoz meg kis elnökség dukál. Le is csökkentette a szadesz a vezetői testületek létszámát, így öten már épp elférnek egy kisebb szobában, úgyhogy el is lehet adni a Gizella utca székházat, hisz lassan nincs már az a városházi kis mellékes amiből kifizethetnék a rezsit.

Az új ügyvivői testület csupa friss dinamikus arc: Lövei Csaba, Tarján András, Varga Győző, Szigethy István és Szabadai Viktor. Mind fővárosi és vidéki liberális értelmiségi, akik még bíznak abban, hogy egyszer újra felszáll a szabadság három madara. Kommunikációs képességeikről és megmozgató erejükről álljon itt egy videó:

videotar.mtv.hu/Cimkek/t/a/tarjan_andras.aspx

Bár Tarján András akkor még úgy fogalmazott, hogy nem lesz elnökük, most mégis büszkén hírdeti az szdsz.hu, hogy az öt úriember kiválasztott maga közül egy ügyvezető elnököt (Szabadai), meg egy ügyvezető alelnököt (Varga Győző). Ezzel pedig jelentős lépést tettek a megújulás irányába: így 2017-re akár össze is szedhetik magukat (holnapiujsag.blog.hu/2009/07/15/2017_rovidhirek). Sok sikert hozzá...

 

Az eredeti közlemény itt olvasható:www.szdsz.hu/index.php

Szólj hozzá!

Címkék: politika közélet szdsz párt

A bejegyzés trackback címe:

https://torpepartok.blog.hu/api/trackback/id/tr772164213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása